Enekoren BIZKOTXOa

begira!

OSAGAIak:

Neurriak hartzeko jogurt potea erabil ezazu. Hau neurria izango da.

Osagaiak nahasten dituzun bitartean, labea goian eta behean 200 gradu(t)an bero(tu) ezazu.

  1. 3 arrautza eta bi neurri azukre nahas itzazu eta ondo irabia itzazu, harik eta azukrea desegin arte.
  2. Jogurta eta neurri bat eguzki(-)lore olio (edo oliba olio erdia) bota itzazu.
  3. 3 neurri irin eta bi zorro legamia bota itzazu eta berriro (berriz) dena irabia ezazu.
  4. Amaitzeko, guk harroago geratzea nahi badugu, zurrusta bat esne (gutxi gorabehera koilarakada handi bat esne) gehi(tu) ezazu, bestela ezer ez.
  5. Orea botako dugun moldea oliba olioz edo gurinez igurtzi ezazu eta ontzia irinez hautsezta ezazu ez itsasteko. Segidan orea erantsi ezazu.
  6. Orain labea 180 gradu(t)an jar ezazu eta soilik behean berotzeko (bestela ez baita igoko)
  7. 20 minutu inguru itxaron beharko duzu. Orea igotzen dela edo bizkotxoak kolorea aldatzen duela ikusiko duzu. Eginda dagoela ziurtatzeko orratz bat sar ezazu eta garbi ateratzen bada, eginda dago.

*Magdalenak egiteko errezeta bera da, baina edalontzi erdi esne oso baino pixka bat gehixeago bota ezazu.

ON EGIN (DIEZAZU(E)LA)!

Advertisements

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: