Inmaren EZPATA ARRAINa

OSAGAIak: (6 pertsonarentzat)

1kg ezpata-arrain xerra finetan

2 tipula handi

plater bat irinarekin

edalontzi erdi ur

edalontzi erdi ardo zuri

oliba olioa (edalontzi erdia)

gatza

NOLA EGIN:

Zartagin batean oliba olioa jar ezazu. Berotu bitartean, xerretan gatza bota behar duzu eta gero irinaz igurtzi.

Friji ezazu urre koloreahartu arte.Frijitutakoan, alde batera utz ezazu. Kazola batean oliba olio pixka bat bota ezazu, gero tipula gehitu eta ondo zatituta bota ezazu.Tipula garden dagoenean(5 minutu gutxi gorabehera) ardo zuria eta ura gehi itzazu. Gero, 10 minutu egos ezazu su motelean eta noizean behin zurezko koilara batez mugitu behar duzu.

Tipula egosi ondoren, arraina gehitu eta egos ezazu beste 10 minutu.

Jadanik, jateko prest dago.

Utzi erantzuna

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: