Javiren KOKOTXAK PIL-PILean

OSAGAIAK (6 pertsonarentzat):

– 600 gr kokotxa

– Oliba olioa

– Perrexila

– Baratxuria

– Gatza

NOLA EGIN:

·Buztinezko kazola batean oliba olioa, baratxuri txikituak eta perrexila jarri behar

dituzu.

·Astiro-astiro berotu egin behar da gorritu gabe.

·Sutatik atera ezazu epeldu arte eta memento honetan kakotxak erantz itzazu.

Berriro sutan jartzen da eta sobera geratzen den oliba olioa ken dezakegu gero

erabiltzeko.

·Oliba olio hau saltsarekin lotu behar da poliki-poliki kazola mugituz balantza

mugimendua eginez.

·Saltsa loditzen joango da eta prest egongo da maionesa arinaren ore modukoa

lortzen dugunean.

Utzi erantzuna

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: