Joseluren TXOKOLATEZKO COOKIak

OSAGAIAK.

  • 250 g azukre beltz
  • 250 g azukre normal
  • 375 g gurin
  • 175 g arrautza (3-4 arrautza)
  • 775 g irin
  • 12 g legamia
  • 5 g gatz
  • 5 g banilla
  • 500 g txokolatezko bola

ELABORAZIO PROZESUA:

Gurina azukreekin bigun ezazu, ondo bigundu eta gero arrautza, gurina, legamia, gatza eta banillarekin nahas itzazu; bukaeran txokolatezko bolak erantsi iezazkiozu, eta hozkailuan 30 minutuz utz ezazu.

Oreari 4 zentimetro lodiera duen zilindroen itxura eman iezazkiozu, eta plastikozko paperean bil itzazu; egun batetik bestera jalkitzen utzi ezazu. Zilindroak gogor daudenean, zentimetro bat lodierako galletak egiteko motz ezazu.

Erretilu batean egosteko paperarekin jar itzazu. Labean 190 gradu(t)an 18 minutuz egos itzazu.

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: