Luisen ANTXOA MARINATUak ETA BARATXURI-OLIOAREKIN PRESTATUTA.

OSAGAIAK (4 pertsonarentzat):

– 400 g antxoa

– 150 ml ozpin

– 12 baratxuri-ale (tamaina erdia edo handia)

– 100 ml oliba olio

– perrexil pixka bat

– pipermina (Errioxakoa bada, hobeto)

·

·

NOLA EGIN:

Zuk antxoak garbitu behar dituzu. Gainera ezkatak eta hezurrak kendu iezazkiezu.

Antxoak bi puskatan luzeka ebaki itzazu.

Azpil handian txukun moduan antxoak ipin itzazu eta gero ozpina gehi iezaiezu harik eta estali arte.

Azpila eta antxoak utz itzazu harik eta antxoak zuritu arte. Orain ozpina ken ezazu eta olioa eta baratxuri-aleak txikituak antxoei erants iezazkiezu.

Gatza, perrexila, Errioxako pipermina gehi ditzakezu, jankidearen gustura.

ON EGIN!

Utzi erantzuna

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: